Diksmuidestraat 14, 8920 Langemark - 057 367 568

0

No products in the cart.

Gallery On Flickr

Error! Please Fullup Flickr User ID and API Key from Theme Options.

Zomerbar

Geniet van een heerlijk aperitief, lunch of diner.

Zomerbar

Ook in 2019 kan je komen genieten in onze zomerbar. Onze zomerbar is een uitbreiding van ons restaurant en toegankelijk voor jong & oud. Kom samen met het vrienden en/of familie genieten van ontspannende muziek, frisse cocktails en lekkere (grill)gerechten of tapas. Kortom, gezelligheid troef.

Onze zomerbar is toegankelijk voor het ganse gezin. Een plaats waar gezellig samen zijn met vrienden of familie centraal staat. Ook kinderen zijn welkom, op zondag zorgen we zelfs voor aangepaste animatie. Kom dus zeker samen met de kinderen genieten in een ontspannen sfeer op een unieke locatie met een fantastisch zicht.

Wanneer?

Onze zomerbar is open vanaf donderdag 11 juli en dit elk weekend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Zowel het restaurant als de zomerbar is open vanaf 12u tot 23u ’s avonds. Op zondag sluiten we om 22u ’s avonds. Bij regen of koud weer kan de zomerbar gesloten zijn, kijk daarom altijd even op onze Facebook pagina. Ons restaurant blijft wel altijd open, ongeacht de weersomstandigheden.

Net zoals vorig jaar blijft ons restaurant ook de hele zomer open. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kan je bij ons terecht voor een lunch of diner. Voortaan kan je dus ook lunchen op donderdag en vrijdag!

Deze zomer kan je zowel binnen als buiten genieten van onze diverse vlees- en visspecialiteiten, op traditionele wijze gegrild op haardvuur. Je kan er tevens proeven van onze overheerlijke Jamon Iberico Pata Negra en andere tapas. Zelfs voor de allerkleinsten bieden wij heerlijke gerechten aan met kwaliteitsproducten!

Wil je graag lunchen terwijl de kids zich amuseren in ons plonsbad of in het springkasteel? Dan kan je voortaan een plaatsje reserveren op ons zomerterras.

Bereikbaarheid en parking

Ons restaurant en zomerbar is gelegen in Langemark-Poelkapelle, dicht bij Ieper en makkelijk bereikbaar. Op 10 min. van Ieper, 20 min. van Poperinge en Diksmuide, 25 min. van Kortrijk, 30 min. van Roeselare en 35 min. van Veurne.

Bezoekers van de zomerbar kunnen op de weide aan de overkant van ons domein parkeren. Gelieve hiervoor de aanwijzingen ter plaatse te volgen. Opgelet! Denk eraan om bij het verlaten van ons restaurant in alle stilte naar uw wagen te wandelen. Wees respectvol voor de omgeving en onze buren.

Kom je met de fiets? Dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen! Daarom is er voldoende plaats om uw fiets te parkeren op ons terrein.

Routebeschrijving via Google Maps

CONTACTEER ONS

Iedereen die de zomerbar bezoekt verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels.