Diksmuidestraat 14, 8920 Langemark - 057 367 568

0

No products in the cart.

Gallery On Flickr

Error! Please Fullup Flickr User ID and API Key from Theme Options.

Zaal

Huur onze feestzaal of restaurant

Feestzaal

Naast ons restaurant beschikken wij ook over een ruime feestzaal waar maar liefst 60 personen kunnen plaatsnemen aan tafel of 110 personen kunnen worden ontvangen voor een receptie of walking dinner.

Onze feestzaal is apart toegankelijk en kan daardoor ook gebruikt worden tijdens de openingsuren van ons restaurant. Deze polyvalente ruimte is geschikt voor trouwfeesten, recepties, babyborrels, communiefeesten, recepties, seminaries of privé vergaderingen, eventueel in combinatie met lunch of diner.

Voorzieningen

Onze feestzaal beschikt over een volledig uitgeruste bar en open haardvuur. Hierdoor kan je rekenen op een vlotte bediening van uw gasten door ons personeel of uw eigen mensen.

Er is ook een beamer met projectiescherm, internet aansluiting en een volledig uitgeruste muziek installatie alsook de nodige voorzieningen om uw eigen laptop aan te sluiten voor het tonen van presentaties of het afspelen van video’s en/of muziek.

Chef voor 1 dag

Heb je er altijd van gedroomd om zelf uw eigen restaurant te runnen? Wij verhuren ons restaurant aan ieder die graag voor één dag chef wil zijn voor vrienden of familie.

Hoe werkt het? Wij verhuren ons restaurant, inclusief keuken met alle nodige materialen en meubilair. U brengt zelf alle ingrediënten mee en neemt ons restaurant over voor 1 of meerdere dagen. Indien gewenst kunnen wij ook de ingrediënten aanleveren.

Net zoals ons restaurant is de feestzaal makkelijk bereikbaar, gelegen in een rustige omgeving en is er voldoende parking aanwezig op de locatie.

Interesse? Bel ons voor meer informatie op 057 367 568